Oister har en af landets bedste dækninger til trådløst internet og dataforbrug på smartphones

Oister har ikke deres eget netværk til mobilt bredbånd og dataforbrug til smartphones, men bruger i stedet 3’s netværk – de er også ejet af 3.

Det betyder, at Oister’s dækning er rigtig fornuftig. 3 har nemlig et af de bedste netværk, og selv om netværket er ejet af 3, går det ikke udover Oister’s dækning.

Se hvor 3 har master, og dermed hvor Oister’s dækning er god

Forskellen på dækningen mellem Oister og 3 er udelukkende, at Oister har en lavere begrænsning for den maksimale hastighed. Det er dog sjældent du hos 3 kommer op på hastigheder, der er højere end det Oister kan tilbyde, så den maksimale hastighed bør ikke være grunden til, du vælger 3 frem for Oister.

3 og dermed også Oister’s dækning er især god i yderområderne sammenlignet med de øvrige udbydere. De har tidligere været klart bedst på dækningen til 3G, men de øvrige udbydere er dog rykket tættere på, og i dag kan man lettere finde argumenter for at især Telia kan måle sig med 3’s dækning, der dog absolut ikke er hægtet af.

Vær opmærksom på at Oister modsat 3 ikke har adgang til TDC’s 2G-master. Derfor skal du have en telefon, der kan modtage 3G-signaler, hvilket de fleste smartphones kan. Oister har derfor rigtig fin dækning til smartphones, men der kan være problemer på taleområdet, og kan du ikke modtage 3G-signaler med din telefon, vil du ikke kunne bruge Oister.

Læs mere om Oister, og hvorfor de er et godt valg for mange

Klar til at købe? Se priser på trådløst internet fra Oister og andre udbydere.