Oister er nyere internetudbyder, som har specialiseret sig i at levere billigt trådløst internet.

Oister er et rigtig godt valg, hvis du vil købe en trådløs internetforbindelse. Det skyldes, at de målrettet er gået efter at levere et godt tilbud på en normal trådløs internetforbindelse.

Oister tilbyder i dag to hastigheder, og den billigste koster kun 99 kr/måned.

Nedenfor kan du læse, hvorfor jeg mener, at Oister har det bedste tilbud på trådløst internet, selvom du faktisk godt kan finde en billigere trådløs internetforbindelse.

Jeg har selv købt og brugt Oisters trådløse internet. Jeg modtager kommission, når du køber internet hos Oister efter at have trykket på et link fra denne side – men det gør jeg også med de øvrige leverandører, som jeg linker til.

Køb trådløst internet hos Oister

Gennemgang af trådløst internet fra Oister

Det Oister har gjort er at tage den internetforbindelse, som passer bedst til flest mennesker og gøre den så billig som overhovedet mulig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Oister har god dækning, fordi de bruger det samme 3G netværk og leverandør af modemer som 3, der er kendt for deres høje hastigheder og god 3G dækning. Vær dog opmærksom på, at Oister kun tilbyder USB-modems, selv om der findes flere typer trådløse modems.

Du godt kan finde billigere en internetforbindelse end den Oister tilbyder (se prisoversigt), men den vil enten være væsentligt langsommere, eller bruge et andet netværk (de fleste anerkender, at 3 har Danmarks bedste 3G dækning).

Oister er en af de eneste internetudbydere, som tilbyder et abonnement uden binding. Jeg vil dog anbefale, at du vælger deres abonnementet med 6 måneders binding, medmindre du allerede har et 3G modem eller med sikkerhed ved, at du vil opsige dit abonnement indenfor de første 3 måneder.

Det er også værd at nævne, at du som altid har krav på 14 dages fortrydelsesret – også efter du har pakket USB-stick’et ud. Så hvis der mod forventning skulle være dårlig dækning, der hvor du bor, kan du uden problemer få dine pengene tilbage (du kan naturligvis også få pengene tilbage, selvom der ikke er noget galt med hastigheden).

Hvis du ikke er sikker på, om der er dækning der hvor du bor, eller er usikker på om en trådløs internetforbindelse kan dække dine behov, så har du altså mulighed for at afprøve det hele uden at risikere mere end hvad det koster dig at sende den startpakke du får fra Oister tilbage.

Bør jeg købe trådløst internet fra Oister?

En 10 Mbit forbindelse fra Oister er rigeligt til dig, der “bare” skal bruge en normal internetforbindelse.

Du får en god stabil internetforbindelse rigtig billigt, og har oven i købet mulighed for at prøve den i 14 dage, og få pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds.

Oister er også et rigtig godt valg, hvis du allerede har et trådløst modem, da du så kan få et meget fordelagtigt abonnement uden binding og oprettelsesgebyr.

Hvem bør ikke vælge Oister?

Hvis du ikke tidligere har haft en internetforbindelse og du gerne vil have tilsendt dine regninger på papir, så synes jeg, at du skal vælge en anden internetudbyder.
Bruger du kun meget sjældent din trådløse internetforbindelse kan det også være en idé med et forbrugsafregnet abonnement.

Se en oversigt med priser på forskellige trådløse internetforbindelser.

Hvor meget kan jeg download om måneden?

Oister lader dig downloade 10 GB om måneden. Du får ikke nogen ekstra regning, hvis du downloader mere end 10 GB en måned, men når du rammer 10 gb vil din hastighed blive reduceret. Du risikerer altså ikke at din internetforbindelse bliver lukket, eller at få en ubehagelig ekstra regning.
Oisters håndtering af overskridelse af forbrugsloftet er efter min mening rigtigt godt, hvis man sammenligner med konkurrenterne.

10 GB/måned er mere end rigeligt til normalt forbrug, men du skal være opmærksom på, at du alligevel relativt hurtigt vil ramme forbrugsloftet, hvis du ofte ser TV eller film over internettet.

Kan et lavprisselskab levere en god internetforbindelse?

Når de fleste hører ordet “lavprisselskab”, så ringer der en lille alarmklokke. Oister adskiller sig dog fra andre lavprisselskaber, da de er ejet af 3, som er en af de helt store spillere på markedet for mobiltelefoni og trådløse internetforbindelser.

Oister bruger derfor 3s netværk, og du får derfor rigtig god dækning på 3G nettet, og det modem, du kan købe hos Oister, er lavet af Huawei, som også leverer til 3.

Hvorfor har 3 oprettet Oister?

3 har brugt rigtig mange penge på at at opbygge et ry som dem, der leverer Danmarks bedste og hurtigste trådløse internetforbindelser. Hvis de pludselig begyndte at reklamere for meget billige trådløse internetforbindelser med få hastigheder, og hvor regninger og oplysninger om dit abonnement kun sker online, ville det kunne ændre på, hvordan folk tænker på deres brand.

Det kan måske lyde underligt, at de bruger så meget energi på et enkelt produkt, men det er faktisk meget normalt – Man lægger bare ikke mærke til det særlig ofte, da de fleste firmaer skjuler det ret godt. Eksempelvis producerer Arla lavprisproduktet Danmælk, og The Coca Cola Company reklamerer ikke med, at det er dem, der producerer energidrikken Powerade.

Det er i øvrigt ikke kun 3, der har andre selskaber under sig. TDC ejer flere selskaber, der bruger TDC’s netværk.

Du kan læse mere om Oister på Oister.dk eller sammenligne pris og tilbud med de øvrige leverandører.

Læs eventuelt om Oister dækning her