Fullrate er en af de tunge udbydere af bredbånd i Danmark – især når man ser på selskaber, der er ejet af en anden udbyder

Fullrate har nemlig siden 2009 været ejet af TDC, efter virksomheden i 2005 blev startet af fem tidligere Cybercity-medarbejdere. Fullrate satsede oprindeligt primært på bredbånd, men i dag er både tv, mobiltelefoni og trådløst internet også en del af deres produkter.

Fullrate vil fra 2013 blive fusioneret med M1 med Fullrate som det fremtidige navn. Det vil betyde større markedsandel på mobiltelefonikunder, og formentlig også større satsning på både mobiltelefoni og trådløst internet.

Da Fullrate er ejet af TDC, bruger de naturligvis TDC’s dækning. Det betyder, at der er områder, hvor dækningen er mindre god, men de fleste steder, kan du få en del ud af din forbindelse. Det er dog en god idé at undersøge TDC’s dækningskort, inden du bestiller.

Pakker og priser

Fullrate har tre forskellige pakker at vælge imellem, men udvalget passer ikke til alle behov. Ikke desto mindre er de et rigtigt interessant valg, især for dig der er meget lidt på nettet, eller egentlig mest vil have dit trådløst internet til at ligge i skuffen eller dig der vil bruge det et par gange om måneden i sommerhuset til at tjekke vejr og en enkelt mail og nyhed i ny og næ.

Fullrate har nemlig forbrugsafregnet trådløst internet. Du betaler 9 kroner om måneden i fast udgift, men der følger ikke noget fast månedligt forbrug med. I stedet skal du løbende tanke dit abonnement op med data, som du ikke har nogen tidsbegrænsning for at bruge. Bruger du kun sjældent dit trådløse internet, så kan det være et fornuftigt valg. Især er det relevant, hvis du kan få brug for at bruge det en del med relativt kort varsel, selv om du generelt ikke forventer at bruge det ret ofte.

Den forbrugsafregende er således et rigtigt godt valg til både sommerhus, kolonihaven, som nødforbindelse eller supplerende forbindelse til et par enkelte gange på farten i ny og næ.

Fullrate har også en pakke med 600 MB for 29 kroner om måneden. Pakken henvender sig på mange måder til den samme type forbruger, men den er især for dig, der ved du får brug for forbindelsen hver måned, men også ved, at du aldrig vil få brug for at bruge forbindelsen intensivt i kortere perioder.

Slutteligt har Fullrate også en pakke med 10 GB til 159 kroner om måneden. Det er især for dig, der gerne vil være online mere eller mindre dagligt, og som eventuelt streamer en video eller film i ny og næ, men dog ikke gør det mere end et par gange om måneden. Det er dog muligt at finde abonnementer med 10 GB eller mere billigere hos andre udbydere.

Se Fullrates priser på deres egen hjemmeside

Hvad mener kunderne?

På Trustpilot kan kunder anmelde produkter, de har haft eller stadig har, og man kan blandt andet anmelde internetudbydere. Fullrate har en score på 6,4, hvilket er nogenlunde fornuftigt som internetudbyder, der er det de oftest bliver anmeldt som. Scoren spænder dog over alle produkter, men på trådløst internet er de kun rangeret som nummer 9 ud af 12, men her konkurrerer de blandt andet med mobilselskaber, der generelt har højere Trustpilot ratings end internetudbyderne.

Der er dog et stykke op til de bedste selskaber af mobilt bredbånd, og der er også en del kritiske anmeldelser af Fullrate. Især bliver de kritiseret for deres udstyr til traditionelt bredbånd, hvor mange har problemer med ustabilitet og med at få Fullrate til at gøre noget ved problemet. Der er ikke mange klager over trådløst internet, men det er trods alt også traditionelt internet, der virker til at være det produkt, de har flest kunder på – og når der er problemer på kerneproduktet, kan man også frygte problemer på trådløst internet.

Som ved alle andre udbydere, vil jeg anbefale dig at kigge lidt på anmeldelserne på Fullrates Trustpilotprofil og sammenligne det med andre internetudbyderes anmeldelser på siden.

Se priser på trådløst internet fra Fullrate på Fullrates hjemmeside

Se priser på trådløst internet fra udvalgte udbydere

Læs eventuelt om Fullrate Dækning her