Vil du gerne have mobilt bredbånd eller smartphones, som skal bruge TDC’s signal? Så er det en god idé at tage et nærmere og kritisk blik på TDC’s dækningskort

Man kunne let fristes til at tro, at TDC som den store og ældste spiller på bredbånds- og telefonimarkedet også har den bedste dækning til dataforbrug, som bruges til mobilt bredbånd og smartphones.

Men tager man et blik på TDC’s dækningskort, og sammenligner med de øvrige udbydere, vil man hurtigt finde ud af, at det ikke helt er sådan, det forholder sig.

TDC har ganske fornuftig dækning, men sammenlignet med 3 og Telia, halter de stadig en smule efter. Til gengæld har TDC et ganske brugbart dækningskort, der kan give et mere sandfærdigt billede af hastigheden end konkurrenternes.

Se TDC’s dækningskort

Hvordan analyserer jeg på TDC’s dækningskort?

TDC’s dækningskort har den fordel, at du kan vælge indendørs dækning. Vil du gerne have et reelt billede af den hastighed, du kan forvente, er det derfor som regel den indstilling, du bør sætte den til.

Vær dog opmærksom på, at konkurrenterne ikke tilbyder at vise indendørs dækning, så derfor bør du have indstillingen sat på udendørs dækning når du sammenligner TDC’s dækningskort med konkurrenternes.

Hvis du gerne vil se dækningen til 4G, skal du i venstre menu under funktioner vælge fanebladet teknologi. Vær dog opmærksom på, at du skal have et USB-modem eller en smartphone, der understøtter brugen af 4G/LTE – selv de nyeste smartphones understøtter sjældent 4G.

Vær opmærksom på, at også Fullrate, Telmore og M1 bruger er på TDC’s netværk, og dermed har de samme dækning, som der vises på TDC’s dækningskort.

Klar til at købe? Se priser på trådløst internet fra TDC og andre udbydere.