Vil du gerne vide, hvor god dækning, der er i dit område? Få gode råd, når du undersøger dækningen.

Det kan være svært at gennemskue, hvor hurtige hastigheder, du vil få baseret på dækningen i dit område. En ting er, hvad der står på dækningskortene, men det er sjældent hastighederne kan leve op til det lovede. Det skyldes blandt andet, at dækningskortene viser den udendørs dækning.

På alle dækningskortene kan du indtaste din adresse, så du hurtigt og let kan finde ud af, hvordan dækningen er netop i det område, du vil bruge det mobile bredbånd i.

Tager dækningskortene højde for alt?

Derfor bør du altid forvente lavere hastigheder, end der står. Det betyder ikke, at du kun vil få en tiendedel af, hvad der står, men det kan godt betyde, at dækningen i dit område kun giver omkring halvt så høje hastigheder som lovet.

Dækningskortene tager heller ikke altid tilstrækkelig højde for geografien, så bor du i en dal eller i nærheden af store træer, kan det også påvirke dækningen, der hvor du bor.

Derfor skal du kun bruge dækningskortene som vejledende, når det gælder dækningen i dit område. Men husk på, at du kan opsige dit abonnement inden for de første 14 dage efter, du har fået dit mobile bredbånd uanset grunden, hvis du har købt det over nettet.

Få flere gode råd om dækning og find links til udbydernes dækningskort

Klar til at købe? Se priser på trådløst internet