Teleselskabet 3 har mange 3G-master, og bliver af mange regnet for udbyderen med den bedste dækning især i yderområderne.

3 var en af de første udbydere, som satsede benhårdt på 3G-teknologien, og i starten var der rigtig mange 3 master sammenlignet med de andre udbydere.

I dag er forskellene blevet mindre, men 3 er stadig rigtig godt med på dækningen, selv om man i dag kan diskutere, hvorvidt 3 har den bedste dækning – de fleste er dog enige om, at de stadig er en af de udbydere med flest master.

Se 3’s dækningskort

Hvordan ser jeg, hvor der er 3 master?

Du kan se præcis, hvor der er 3 master på mastedatabasen. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan sortere efter de enkelte udbydere, så du må klikke ind under hver enkelt mast for at se om den tilhører 3 eller en anden udbyder.

Læs hvordan du bruger mastedatabasen

Du får dog et mere præcist billede af dækningen ved at se på dækningskortet i stedet for den præcise placering af 3’s master. Den tager nemlig højde for den præcise teknologi i de enkelte master, og dermed kan du få et ret godt billede af, hvor god dækningen er.

Husk dog, at dækningskortene viser den udendørs dækning, og at dækningen inden for derfor vil være ringere, end dækningen på dækningskortet viser.

I øvrigt bruger Oister også 3’s master til mobilt bredbånd, så du får præcis samme dækning hos Oister som ved 3 – dog er den maksimale hastighed ikke helt så høj, men den er dog høj nok til langt de fleste behov.

Klar til at købe? Se priser på trådløst internet fra 3 og andre udbydere.