CBB Mobil er et af billigselskaberne, der også tilbyder mobilt bredbånd – de har ganske konkurrencedygtige priser, selv om udvalget ikke er så stort.

CBB Mobil er ejet af Telenor(dengang Sonofon), som de blev købt af i 2004 efter at være blevet startet i 2000. CBB satser primært på mobiltelefoni, men de har også interessante muligheder, når det kommer til mobilt bredbånd.

CBB Mobil bruger naturligvis Telenors netværk, og det betyder, at CBB har en del huller i dækningen – særligt i yderområderne. Mange steder er de dog stadig et rigtigt fornuftigt valg, og det er en af de udbydere, hvor du får en del data for beskedne penge. Samtidig slipper du for bindingsperioden hos CBB Mobil, så finder du ud af, du er utilfreds med forbindelsen, er du ikke bundet til abonnementet.

Datapakker hos CBB Mobil

Hos CBB Mobil kan du kun vælge enten 2 GB data eller 15 GB data. For mange vil 2 GB være det rigtige valg. Du kan næsten være online dagligt, hvis du ikke ser videoer via Youtube. Med 15 GB kan du være online dagligt, og også i en del timer, og du kan også streame lidt videoer relativt ofte.

For 2 GB data giver du 49 kroner om måneden, men du kan også vælge at betale én gang om året og give 399 kroner, hvilket vil betyde, at du sparer tæt på 200 kroner om året – men det betyder naturligvis også, at udgiften vil fylde lidt mere i budgettet, den måned det skal betales.

Du kan kun få mobilt bredbånd med USB-modem eller uden udstyr ved CBB Mobil. Det betyder, at du kun kan have en computer på nettet af gangen, medmindre du selv går ud og jagter udstyr, der gør du kan have flere computere på nettet samtidig.

Husk også, at det er en god idé at undersøge dækningen – især hos CBB Mobil, da de bruger Telenors netværk. Hullerne i dækningen er især ude på landet, men også i byerne har Telenor problemer med dækningen til data flere steder. Der er dog også områder, hvor CBB mobil er i førertrøjen, og blandt andet i Vestjylland er der områder, hvor CBB Mobil og Telenor viser vejen frem, når det kommer til dækning.

Se CBB Mobils dækningskort

Se CBB mobils abonnement med 2 GB data til 49 kroner om måneden

Glade kunder hos CBB

På Trustpilot kan man finde ud af, hvad kunderne synes om forskellige virksomheder, og skal man tro hjemmesiden, så er CBB Mobil i top. Deres score er på 8,5 ud af 10, og det gør dem til det mest populære mobilselskab. Der er dog også kritiske anmeldelser, og de går blandt andet på dårlig dækning og dårlig kundeservice. Det er dog kritikpunkter, man kan finde hos reelt alle teleudbyderes trustpilotsider.

Jeg vil anbefale dig at kaste et blik på lidt af anmeldelserne på CBB Mobils trustpilot side, og eventuelt også sammenligne med andre mobilselskaber.

Se CBB mobils abonnement med 2 GB data til 49 kroner om måneden

Se priser på mobilt bredbånd

Læs eventuelt om CBB dækning her