Call Me er et af de små billigselskaber, der blandt andet har spændende muligheder, når det kommer til mobilt bredbånd.

Call Me startede allerede i 1997 som teleselskab, men dengang hed de Debitel. I 2007 blev teleselskabet købt af Telia, der allerede året efter ændrede navnet til Call Me. I 2008 valgte man også en strategi, hvor fokus blev rettet mod at gøre, at alt blev styret via internettet, samtidig med der ikke skulle skrives noget med småt.

I dag er Call Me ofte et rigtigt godt valg på det mobile bredbåndsmarked. Da de er ejet af Telia, bruger de naturligvis Telias netværk, og i skrivende stund er de faktisk det eneste billigselskab, der har adgang til 4G-netværket hos en anden udbyder – og da Telia har et solidt forspring, når det kommer til 4G-dækning, betyder det altså, at de har rigtig god og bred 4G-dækning.

Se Call me’s abonnementer på deres hjemmeside

For mange er 3G dog stadig det bedste valg. Hos Call Me skal du eksempelvis give 199 kroner for 10 GB data på 4G-netværket, mens du i deres 3G-abonnementer kan få 8 GB for 99 kroner eller 15 GB data for 149 kroner. Selv på 3G-netværket vil du normalt få hastigheder, der er høje nok til, at du sagtens kan surfe rundt på nettet og se en video på Youtube – og kan du ikke det på 3G-netværket, der hvor du er, er der ikke særlig god chance for, du vil kunne det på 4G-netværket.

4G er for alvor en fordel, hvis du jævnligt har brug for at downloade filer i høj kvalitet. Det kan også være en fordel for dig, der gerne vil kunne streame videoer tv jævnligt og ikke kun via Youtube. Der vil også være størst fokus på at udvikle 4G-netværket i fremtiden, så selv om der formentlig vil gå flere år, før 4G-netværket vil kunne give lige så god dækning som 3G-netværket, så er du i princippet mest fremtidssikret med 4G-udstyr.

Se Call Me’s dækningskort

Fine datapakker

Call Me har et fint og bredt udvalg af datapakker, så der er data uanset dit behov, og som samtidig supplerer konkurrenternes udbud fint. I 3G-abonnementerne kan du vælge mellem 1, 8 og 15 GB, og i 4G-abonnementerne kan du vælge mellem 10 og 30 GB.

Med 1 GB skal du ikke være online mere end et par gange om ugen, men er du ikke det, er det som regel også nok. Det er også oplagt til at supplere din almindelige forbindelse, så du kan være online, når du er på farten, eller hvis nettet ind imellem er ustabilt. Med 8 GB kan du være online dagligt, hvis du ikke streamer video, og med 15 GB er der også mulighed for at streame en del video i løbet af ugen.

Med 4G-pakkerne kan du med 30 GB streame rigtigt meget tv hver uge, og med 10 GB kan du være online dagligt, hvis du ikke lader Youyube løbe løbsk.

Vælger du et 4G-abonnement, kan du også købe abonnementet med mobilt wifi. Det er en lille enhed, der fanger trådløse internet signaler ligesom det USB-modem, der normalt følger med. I stedet for at levere forbindelsen via et USB-stik, så gør den det dog trådløst. Dermed kan du koble flere computere på nettet samtidig, og altså få trådløst internet til flere computere på én gang. Du kan koble op til 8 computere på enheden samtidig. Du finder muligheden for at vælge mobilt wifi i højre side af skærmen, når du er klikket ind på et 4G-abonnement.

Glade kunder

Call me har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, som er en hjemmeside, hvor kunder anmelder produkter, de har haft. Call me har en score på 8,0 ud af 10, hvilket placerer dem rigtigt godt blandt teleselskaberne! Der er dog enkelte der klager over dårlig kundeservice og dårlige oplevelser i forbindelse med opsigelse eller ændringer i abonnementerne, men det er relativt få.

Jeg vil anbefale, at du selv læser lidt blandt anmeldelserne på Trustpilot, og eventuelt også sammenligner med andre teleselskaber. Husk, at det ofte er kunder med dårlige oplevelser, der gerne vil dele deres oplevelse, så de kan advare andre. De tilfredse kunder vil ofte ikke have nær så stort et behov for at dele oplevelsen. Du fortæller sikkert heller ikke, hvis du har købt et musikanlæg og fået et anlæg, der spiller musik, men har du købt et musikanlæg, og fået et anlæg, der kun laver skrattelyde, så fortæller du nok gerne om det.

Se priser på trådløst internet generelt

Læs eventuelt om Call Me dækning her