4G mobilt bredbånd

Med 4G mobilt bredbånd får du de absolut hurtigste forbindelser. Mange steder kan hastigheden faktisk måle sig med traditionelt bredbånd.

Med 4G får du med optimal 4G-dækning let over 20 Mbit, men omvendt er der også mange steder med mindre god dækning. Derfor bør du altid overveje at undersøge dækningen, inden du bestiller – især hvis du ikke bor i en større by.

4G mobilt bredbånd er nemlig trådløst internet. Det betyder, at det kommer via trådløse signaler fra teleudbydernes master.

Priser på 4G Mobilt bredbånd

Jeg har samlet priser på mobilt bredbånd. I tabellen finder du både priser med og uden 4G. Abonnementerne med 4G er dem, hvor der er en hastighed på 17-71 Mbit. De øvrige indeholder kun 3G. Bemærk dog, at Call me også tilbyder mulighed for 4G. Tabellen skulle gerne gøre det let at sammenligne priser på de to teknologier, så du kan finde frem til om merprisen giver den værdi, du gerne vil have.

Mest solgte 4G abonnementer

UdbyderData indkluderet pr. mdBinding?Min. prisPris pr. md.Læs mere her
oister 4g30 GBNej100,-100,-
4g internet priser10 GB6 mdr.693,-99,-
Telmore internet pris150 GBNej249,-249,-
Bredbåndpriser fra Telia30 GBNej207,50199,-

4G hastighed?

Mobiludbyderne opgiver 4G hastigheden som max. hastigheder udenfor.
Det betyder at du ganske rigtigt, ved særligt gunstige forhold, kan opleve over 80 mbit i download, men i praksis bør du ikke forvente en så høj hastighed – nærmere det halve.

Dækningen og antallet af brugeres på samme mobilmast er med at bestemme hastigheden, såvel som det udstyr du anvender.

3 har dårligste 4G dækning i Danmark og TDC har bedste. 3 har dog højeste hastigheder i udvalgte områder.
Læs om det nye 5G internet på dette website