14 dages fortrydelsesret på trådløs internetforbindelse

Hvis du gerne vil teste din forbindelse, før du binder dig til et abonnement, bør du være opmærksom på din fortrydelsesret, når du handler på nettet

Lovstof

Loven siger, at du har 14 dages fortrydelsesret på din trådløse forbindelse – så du burde trygt kunne købe en forbindelse og bytte den, hvis du eksempelvis ikke er tilfreds med dækningen.

Hvis du køber den trådløse internetforbindelse via nettet, har du nemlig krav på 14 dages fortrydelsesret. Forbrugerombudsmanden har i lignende sager gjort opmærksom på, at det også gælder efter emballagen er brudt, og det er da også det, de fleste internetudbydere skriver på deres hjemmesider.

Det betyder, at du kan købe en trådløs internetforbindelse hos en leverandør og senere fortryde, hvis du ikke er tilfreds med dækningen i dit område – begrundelsen er dog ligegyldig. Det eneste det vil koste dig er tilbageleveringen af USB-sticket.

Det kan dog være en idé at læse, hvad de forskellige leverandører skriver om deres tolkning af fortrydelsesretten på deres egne hjemmesider, hvis du vil være sikker på at undgå en lang og besværlig proces.

Se priser på trådløst internet

Læs mere om trådløst internet

Kilder:
Tænk: Fortrydelsesret på nettet
Forbrugerombudsmanden: Kunden har fortrydelsesret selv om emballagen brydes
Retsinformation: Forbrugeraftaleloven